ΔΗΛΩΣΕ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ

Ένα μικρό, ευέλικτο και ουσιαστικό εγχειρίδιο για όλους του επαγγελματίες της εστίασης Σερβιτόρους, Captain, Maître, Εστιάτορες, F&b Manager, Chef, που επιθυμούν να έχουν σφαιρική και ουσιαστική γνώση σε Spirits, cocktails, Οίνους και ροφήματα.


Συνοπτικό πρόγραμμα 
 

  • Προσωπική υγιεινή και εμφάνιση
  • Κανόνες συμπεριφοράς
  • Οινολογία
  • Spirits, Cocktail και το σερβίρισμα τους
  • Είδη καφέ, Ροφήματα και τσάι
  • Ιδιαιτερότητές και αλλεργίες
  • Χειρισμός παραπόνων

 

 

Top