Με μεγαλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το 1ο σεμινάριο Αρτοποίησης στη σχολή ΑΝΚΟ Ρόδου  με τον γνωστό Τεχνολόγος Αρτοποιό Παπαπαναγη Διαμαντή.

Στο πλαίσιο διήμερου σεμιναρίου παρουσιάστηκαν από τον chef Μοντέρνες αλλά και παραδοσιακές τεχνικές για την Αρτοποίηση  και συγκεκριμένα  για τις προζύμες, τα ιταλικά ψωμιά ciabatta & focaccia, τις Λαμιναρισμένες ζύμες : Κρουασάν, Danish, Σφολιάτα ολικής άλεσης, τα  Γλυκά ζυμάρια όπως Brioche, Panettone, και τα Αρχέγονα δημητριακά : Ψωμί με δίκοκκο αλεύρι.

Οι συμμετέχοντες είχαν την ευκαιρία να πλάσουν ζυμάρια , να γευτούν τα ιδιαίτερα αρτοπαρασκευάσματα και εκπαιδευθούν στα νέα δεδομένα του χώρου. 
 
 
Λίγα λόγια για τον καθηγητή:
Τεχνολόγος Τροφίμων, Dpl Quality Systems Manager με ειδίκευση στα δημητριακά και τα άλευρα.
Υπεύθυνος Έρευνας & Ανάπτυξης νέων και καινοτόμων προϊόντων στη βιομηχανία τροφίμων «Κυλινδρόμυλοι Κρήτης Α.Ε.», αρμόδιος επίσης για την τεχνική υποστήριξη και εκπαίδευση B2B σε Ελλάδα και Ευρώπη, με άνω των 20 ετών επαγγελματική εμπειρία.
Τέως υπεύθυνος ποιοτικού και μικροβιολογικού ελέγχου στην εταιρία «ERGO Α.Ε.Β.Ε.».
Πολυετή εμπειρία αρθρογραφίας σε κλαδικά και επιστημονικά περιοδικά, καθώς και διδασκαλίας ως καθηγητής Τεχνολογίας Τροφίμων σε δημόσια και ιδιωτικά ΙΕΚ.
Top