Ο Andrey Kanakin θα μας μυήσει σε καθαρές γεύσεις, φωτεινούς συνδυασμούς, πανέμορφες διακοσμητικές ιδέες και συστατικά για ένα τέλειο γλυκό. O Ρώσος πρωταθλητής Ζαχαροπλαστικής θα μοιραστεί μαζί μας την εμπειρία του και θα μας διδάξει πώς να δημιουργούμε έξοχα γλυκά, ιδανικό για πλήρη ανανέωση γλυκών Ζαχαροπλαστείου και μπουφέδων ξενοδοχείων, για εταιρείες Catering και για εταιρείες Εκδηλώσεων.


 
Μοναδική παρουσίαση στην Ελλάδα!

Ο σκοπός του σεμιναρίου είναι η παρουσίαση (demo) διαφορετικά μοντέρνων γλυκών όπως τούρτες, petit gateaux, gateaux de voyage.
 

Σε ποιους απευθύνεται

Αυτό το τριήμερο σεμινάριο θα είναι ενδιαφέρον για επαγγελματίες αλλά και για νεοεισερχόμενους στην Ζαχαροπλαστική.
 

Συνταγές


Θα παρουσιαστούν 3 κατηγορίες γλυκών:

Τούρτες
1. Τούρτα σοκολάτας-καραμέλας (streisel, croustilant, pecan sponge,ganache tanzanie, cremue tanzanie, caramel,mousse tanzanie,glassage)
2. Τούρτα φράουλας-rasberry-βασιλικού (sponge rasberry,crumble,ganache lime-βασιλικού,κομπόστα raspberry-strawberry, mousse strawberry-rasberry)
3. Τούρτα μάνγκο-καρύδας (crumble coconut-passion fruit,coconut sponge, coconut namelaka, κομπόστα μάνγκο-passion fruit,mousse μάνγκο-passion fruit, coconut whipped ganache)
4. Τούρτα λεμόνι (streisel,lemon financie,lemon creme,lemon gel,lemon mousse)
5. Τούρτα black current (caramel sponge,sable,crumble,black cirrent confi, creme milk chocolate-lemon,caramel tonka mousse, caramel καβουρδισμένη,creme caramel)
6. Τούρτα rasberry-chocolate ( chocolate sponge,streisel raspberry, confit rasberry, creme rasberry, creme chocolate-rasberry, double chocolate mousse)
7.΄Τούρτα pear-udzy-earl grey ( earl grey sponge,crumble, almond creme, pear-udzy gel,milk chocolate  earl grey mousse)
 
Ατομικά γλυκά
1. petit gateau passion fruit-chocolate ( chocolate sponge, syrup for sponge, passion fruit-milk chocolate ganache, confit passion fruit, milk chocolate whipped ganache )
2. petit gateau crunch vanilla ( vanille-noisette sponge, vanille-noisette guanduya, soft caramel, vanilla creme, vanilla whipped ganache)
3. petit gateau rasberry-orange -nuts ( nuts-orange sponge, orange gel, nuts-orange mousse, creme rasberry, confit rasberry)
4. petit gateau tropical baba ( baba pate , special sirop, coconut-lime whipped ganache, pineapple-mango confit, creme mango - passion fruit, chocolate cover )
5. petit gateau chou pineapple-lime ( cracelyan, pate a chou, creme lime, pineapple jelly, coconut whipped ganache )
6. petit gateau nuts-caramel (pate a chou, praline noisette, creme with praline, nuts whipped ganache, soft caramel, nuts cover)
7. petit gateau cherry -tarragon ( cherry sponge, xherry compote, whipped ganache with lime and tarragon)
 
Τάρτες σε μορφή ατομικού γλυκού
1. tart mango-caramel (sable, dorure, orange financier, mango-passion fruit ganache, soft caramel, whipped caramel ganache)
2. tart banane-lime (sable, pekan madlen, banane gel, creme banane - passion fruit, caramel whipped ganache)
 

Λεπτομέρειες σεμιναρίου

Το σεμινάριο θα διαρκέσει 3 ημέρες και θα ξεκινήσει στις 9:00 το πρωί, θα λήξει στις 18:00 το απόγευμα ενώ προβλέπεται διακοπή το μεσημέρι.
 

Λίγα λόγια για τον Andrey Kanakin
 

Ο Andrey είναι ειδήμων στη μοντέρνα διεθνή ζαχαροπλαστική στην Ρωσία. Έχει σπουδάσει στην Lenotre, στο ENSP School, the school Bellouet conseil, Academy of chocolate, School of Caramel Stephanie Klein, Course Stephanie Leroux MOF2044 “Chocolate composition”, Course Guillaume Mabileau MOF 2011.

Πρόσφατα ίδρυσε την δική του σχολή Ζαχαροπλαστικής και εργαστήριο στην Μόσχα, όπου καλεσμένοι του είναι και ζαχαροπλάστες διεθνούς φήμης διεξάγοντας υψηλού επιπέδου Masterclasses. 
Κάτοχος πολλών μεταλλίων:
2013 - Ασημένιο μετάλλιο σε Ρωσικό διαγωνισμό «World Chocolate Masters
2014 - Ασημένιο μετάλλιο στο διαγωνισμό «Moscow Confectioner 2014»
2015 - Χρυσό μετάλλιο στο Ρωσικό διαγωνισμό «World Chocolate Masters»
2015 – Νικητής στο παγκόσμιο διαγωνισμό Chocolate Masters 2015 στην κατηγορία «Or Noir»  

Top