← ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΙ

Παναγιώτης Διαμαντής

EXECUTIVE CHEF

Ο Παναγιώτης Διαμαντής είναι απόφοιτος της Σχολής Τουριστικών Επαγγελμάτων Ρόδου στην ειδικότητα Μαγειρικής Τέχνης. Έχει παρακολουθήσει σεμινάρια που αφορούν σημαντικά θέματα στην Μαγειρική Τέχνη όπως είναι το HACCP και τα ISO.

Έχει εργασθεί ως Α’ Μάγειρας στο Rhodos Aldemar Hotel, Sous-Chef στο Grand Resort στο Λαγονήσι, Sous-Chef στο Rhodos Imperial-Hilton στην Ρόδο, Sous-Chef στο Blu Domes Mitsis Group στην Κω με ευθύνη όλων των a la carte εστιατορίων, Sous-Chef στο Lindos Blu Hotel & Suites στην Λίνδο της Ρόδου και τώρα εργάζεται ως Executive Chef στο Rodos Palace Hotel & Convention Center στην Ιξιά της Ρόδου.

Επίσης διδάσκει στην ΑΝΚΟ Ρόδου μαγειρική στα τμήματα του ΙΕΚ Hotel Management.

Top