← ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΙ

Λίτσα-Μόσχα Χίου

ΑΙΣΘΗΤΙΚΟΣ & NAIL ARTIST

Η κα. Χίου Μόσχα-Λίτσα γεννήθηκε στην Αδελαΐδα της μακρινής Αυστραλίας και το 1996 σπούδασε Advanced Beauty & Nail Academy NSI in an Accredited Educators APFA ως Αισθητικός-Τεχνίτρια Νυχιών και Nail Artist.

Το πάθος της για την ομορφιά της έδωσε ώθηση να μάθει ακόμη περισσότερα και έτσι το 2000 εκπαιδεύτηκε στην Celebrity Beauty Group στην Αθήνα και πήρε δίπλωμα Softap με τη μέθοδο Handmethod microblading needle (χειροκίνητο τατουάζ).

Το 2004 αναβάθμισε το πτυχίο της στο master Softap Inc California με το οποίο απέκτησε την δυνατότητα να παραδίδει μαθήματα και να κάνει σεμινάρια ημιμόνιμου μακιγιάζ.

Το 2011 υπήρξε ένα από τα ιδρυτικά μέλη του 1ου Πανελλήνιου Συλλόγου Αισθητικών Άκρων και είναι ενεργό μέλος έως και σήμερα. Είναι μέλος της επιτροπής της πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης στις εξετάσεις για την πιστοποίηση και χορήγηση άδειας ασκήσεως επαγγέλματος Αισθητικών Άκρων.

Έχει παρακολουθήσει πάρα πολλά σεμινάρια πάνω στον κλάδο της όπως το “3D Nail Design” των Certificates of International Nail Manufactures, το “Body Artist” του Celebrity Beauty Inc of Spray on Body Artist και πολλά ακόμη.

Σήμερα εργάζεται ως καθηγήτρια Μανικιούρ-Πεντικιούρ-Ονυχοπλαστικής στα τμήματα του ΙΕΚ αλλά και στα ταχύρυθμα της ΑΝΚΟ Ρόδου και είναι επίσης καθηγήτρια για το μάθημα Masaz και Spa Masaz στην ΑΝΚΟ Ρόδου. 

Top