← ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΙ

Λάζαρος Χατζησάββας

EXECUTIVE PASTRY CHEF

Ο Λάζαρος Χατζησάββας είναι απόφοιτος της Ζαχαροπλαστικής Τέχνης με πτυχίο στην Οργάνωση της Ελληνικής Τουριστικής Εκπαίδευσης. Επίσης είναι κάτοχος Πιστοποιητικού Επιμόρφωσης στις Υπηρεσίες & στο Catering ξενοδοχείου του Ινστιτούτου Επαγγελματικής Κατάρτισης.

Έχει εργασθεί ως Demi chef de partie στο ξενοδοχείο La Marquise Luxure Ressort Complex της Ρόδου. Επίσης εργάστηκε ως εκπαιδευόμενος στα ξενοδοχεία: Amirandes Grecotel Excusive Resort της Κρήτης και στο Rhodes Palladium

Το 2014 εργάστηκε ως Chef de partie στο L’air du temps 2 Michelin Stars Restaurant στο Namur του Βελγίου, το οποίο είναι ένα από τα 50 καλύτερα εστιατόρια του κόσμου με αστέρι Michelin.

Σήμερα εργάζεται ως Head Pastry Chef στο Lindos BluLindos Mare Hotel της Ρόδου. 

Επίσης, διδάσκει στην ΑΝΚΟ Ρόδου Ζαχαροπλαστική Τέχνη στα τμήματα του ΙΕΚ Ζαχαροπλαστικής.

Top