← ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΙ

Κυριάκος Βαρνάβας

EXECUTIVE PASTRY CHEF

Είναι απόφοιτος της ΣΤΕ Ηρακλείου στο τμήμα Ζαχαροπλαστικής Τέχνης και επίσης κάτοχος πτυχίου στην ειδικότητα Ξενοδοχειακών Επιχειρήσεων του τομέα Οικονομίας και Διοίκησης. Επίσης είναι μέλος της Λέσχης Αρχιμαγείρων Δωδεκάνησου & Κυκλάδων.

Ο Κυριάκος Βαρνάβας γεννήθηκε στην Ελευθερούπολη Καβάλας. Από το 2001 είναι μόνιμος κάτοικος Ρόδου.
 
Έχει προϋπηρεσία σε ξενοδοχεία σε όλη την Ελλάδα. Μερικά από αυτά είναι: Creta Palace, Rithymna Beach, Corfu Imperial, Rodos Imperial (σημερινό Sheraton). Επίσης ήταν Head Pastry Chef 3 χρόνια στο Μακεδονία Παλλάς, 1 χρόνο στο Atlantica Rodos Imperial, 7 χρόνια στο Rodos Palladium.
 
Έχει παρακολουθήσει μεγάλο αριθμό σεμιναρίων σε Ελλάδα και εξωτερικό όπως στη Ecole Lenotre στο Παρίσι. Συμμετείχε στο σεμινάριο Grecotel Pastry Chefs in association with BAVARIA HOTELBERUFSFACHSCHULE διάρκειας 20 ημερών. Έχει συμμετοχές σε διαγωνισμούς Ζαχαροπλαστικής σε Ελλάδα και εξωτερικό με πολλές διακρίσεις εκπροσωπούμενος από μαθητές.
 
Για πολλά χρόνια ήταν καθηγητής Ζαχαροπλαστικής Τέχνης στη Σχολή Τουριστικών Επαγγελμάτων Ρόδου και σήμερα είναι καθηγητής στα τμήματα Ζαχαροπλαστικής Τέχνης της σχολής ΑΝΚΟ Ρόδου.
 
Από το 2010 έως σήμερα εργάζεται ως Head Pastry Chef στο ξενοδοχείο La Marquise - Luxury Resort Complex.
 
Top