← ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΙ

Κώστας Σαββής

EXECUTIVE PASTRY CHEF

Ο Κώστας Σαββής αποφοίτησε από το Τ.Ε.Ε Οικονομίας και Διοίκησης και στη συνέχεια σπούδασε Ζαχαροπλαστική Τέχνη στην Σχολή Τουριστικών Επαγγελμάτων Ρόδου.

Επίσης διαθέτει στρατιωτικό πτυχίο Μαγειρικής και έκανε την 6μηνη πρακτική του άσκηση στο Rodos Paladium. Έχει εργαστεί ως Βοηθός Ζαχαροπλάστη στην πολύ γνωστή αλυσίδα Ζαχαροπλαστείων Mikes αλλά και στην πασίγνωστη στο νησί και όχι μόνο αλυσίδα Ζαχαροπλαστείων Στάνη.

Επιπλέον έχει εργασθεί ως κύριος Ζαχαροπλάστης στον Παιδότοπο Milou στη Ρόδο και ήταν Γ’ Ζαχαροπλάστης στο Rodos Paladium, B’ Ζαχαροπλάστης στο Kresten Royal και Pastry Chef στα ξενοδοχεία Aquagrand Hotel και Lindos Imperial Hotel.

Η φετινή σεζόν τον βρίσκει Pastry Chef στο Princess Adriana Hotel στην Ρόδο και καθηγητή Ζαχαροπλαστικής Τέχνης στα τμήματα ΙΕΚ Ζαχαροπλαστικής της ΑΝΚΟ Ρόδου.  

Top