← ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΙ

Κορωναίος Αντώνης

EXECUTIVE CHEF

Ο Αντώνης Κορωναίος ξεκίνησε την μαγειρική του καριέρα από την Ρόδο τελειώνοντας την Σχολή Τουριστικών Επαγγελμάτων. Δεν υπήρξε από την αρχή λάτρης της μαγειρικής, θεωρούσε τον εαυτό του απλά επαγγελματία.

Αρχικά συνεργάστηκε με το Grecotel Rhodes Imperial.  Από το 2001 υπήρξε μέλος της ομάδας Hilton Rhodes.

Το 2004 - 2005 εργάστηκε ως Jounior sous chef, με Executive chef τον γερμανό Andrea Scheuregge.

Στη συνέχεια ήρθε η συνεργασία με τον Γιώργο Τρουμούχη, τον άνθρωπο που τον έκανε να αλλάξει την μαγειρική του φιλοσοφία.
Το 2006- 2007 εργάστηκε ως executive sous chef μαζί του στο ίδιο ξενοδοχείο και για άλλα 7 χρόνια 2008-2014 στο Ellysium ressort and spa. Επίσης συνεργάστηκαν μαζί για την δημιουργία του βιβλίου του Metamorfosis.

Συνεργάστηκε με διάφορα ξενοδοχεία στο εξωτερικό ως Guest chef  όπως τα: Hilton Nile Cairo, Hilton Yaounde Cameroon διευρύνοντας τις μαγειρικές του εμπειρίες.

Έχει πάρει μέρος σε σεμινάρια της Ecole Lenotre Paris από το Royal Institute of Public, και το 2012 παρακολούθησε το παγκόσμιο συνέδριο μαγειρικής στην Ισπανία Madrid Fusion. 

To 2010 πάλι σε συνεργασία με τον κ. Γιώργο Τρουμούχη δημιουργούν το βιβλίο Noble, ένα βιβλίο με νέες γευστικές διαδρομές.

Σήμερα εργάζεται στο ξενοδοχείο Sun beach Resort hotel ως Executive Chef και ως καθηγητής στα ταχύρυθμα τμήματα Μαγειρικής Τέχνης της Anko Ρόδου. 

Top