← ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΙ

Γεώργιος Μιαούδης

EXECUTIVE CHEF

Ο Γιώργος Μιαούδης είναι Αντιπρόεδρος της Λέσχης Αρχιμαγείρων Δωδεκανήσου και εργάζεται ως Executive Chef στο Lakitira Hotel.

Στο παρελθόν έχει εργαστεί ως ExecutiveChef σε μεγάλες ξενοδοχειακές μονάδες όπως Norida Mitsis Hotels, Mastichary Bay.

Είναι απόφοιτος του τμήματος μαγειρικής της σχολής Τ.Ε.Σ.Τ.Ε. Πάρνηθας και πραγματοποίησε την πρακτική του άσκηση στο Παρίσι. Παράλληλα εργάστηκε για πολλά έτη ως καθηγητής μαγειρικής στην σχολή Τ.Ε.Σ.Τ.Ε. Ρόδου και έχει παρακολουθήσει σεμινάρια σε Ελλάδα, Ιταλία, Γαλλία, Ελβετία, Τουρκία.

Έχει τιμηθεί με το χάλκινο μετάλλιο στην κατηγορία «Ελληνικά Παραδοσιακά Ορεκτικά» κατά τη διάρκεια της 1ης Γαστρονομικής Συνάντησης Δεξιοτεχνίας, ενώ έχει διατελέσει μέλος κριτικής επιτροπής διαγωνισμών γαστρονομίας ανά την Ελλάδα. Σήμερα εργάζεται ως καθηγητής μαγειρικής στην ΑΝΚΟ Κω.

Top