← ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΙ

Ευάγγελος Μορφινός

SOUS CHEF

Ο Ευάγγελος Μορφινός γεννήθηκε στον Πειραιά και η καταγωγή του είναι από τη Ρόδο. Έχει σπουδάσει στην Τουριστική Σχολή της Ρόδου στο τμήμα Μαγειρικής Τέχνης και στη δημόσια σχολή επαγγελμάτων Κρέατος.

Έχει εργαστεί σε μεγάλα ξενοδοχεία στην Ελλάδα και στο εξωτερικό, όπως το Rodos Palladium Leisure & Wellness στην Ρόδο, το Neptune Hotels - Resort & Convention Centre & Spa στην Κω, το Hilton Rhodes Resort, το Grecotel Hotels & Resorts στη Ρόδο, το ξενοδοχείο Oceanis Hotel Rhodes, το Esperos Palace Resort στην Ρόδο, το Hilton Cyprus στη Λευκωσία της Κύπρου, το Amathus Beach Hotel Rhodes, το Hilton Copenhagen Airport (Kastrup, Δανία) και το Hilton Glasgow Hotel στη Γλασκώβη της Σκωτίας. Εκτός από ξενοδοχεία, έχει εργαστεί και σε εστιατόρια ως chef, όπως το Moooi Restaurant και το Paragadi Seafood Restaurant (Κύπρος, Λευκωσία) ως Guest chef.

Η επαγγελματική εμπειρία του chef είναι πολύ μεγάλη στη μαγειρική και γενικά στη διαχείριση των πρώτων υλών αλλά και η εκπαιδευτική εμπειρία του είναι μεγάλη, καθώς έχει διδάξει στην κρατική σχολή ως εισηγητής στο τμήμα μαγειρικής τέχνης και ως εκπαιδευτής μαγειρικών τμημάτων στη σχολή τουριστικών επαγγελμάτων ΑΝΚΟ Ρόδου.

Τέλος πρέπει να αναφερθεί ότι ο chef έχει πάρει μέρος σε διεθνής διαγωνισμούς μαγειρικής, κατακτώντας την 3η θέση στο διεθνή διαγωνισμό Μεσογειακής Γαστρονομίας που έλαβε χώρα στην Τουρκία το 2004.

Σήμερα εργάζεται στο Elysium Resort & Spa ως Sous Chef και διδάσκει Μαγειρική Τέχνη στην ΑΝΚΟ Ρόδου

Top