← ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΙ

Ηρακλής Μπακάλης

EXECUTIVE CHEF A LA CARTE

O Ηρακλής Μπακάλης είναι απόφοιτος του τμήματος μαγειρικής της σχολής Τ.Ε.Σ.Τ.Ε. Ηρακλείου.

Έχει εργαστεί σε ξενοδοχεία πέντε αστέρων ανά την Ελλάδα, σε εταιρείες όπως η Grecotel, Aldemar, Atlantica, Divani και Mitsis καθώς και σε πλήθος γνωστών a la carte  εστιατόριων της Αθήνας. Παρακολουθεί ανελλιπώς σεμινάρια σχετικά με την ειδικότητα του και έχει εξειδικευτεί στον τομέα των θεματικών εστιατόριων ξενοδοχείων, με έμφαση στην μεξικανική, ασιατική και ιταλική κουζίνα.

Το τελευταίο διάστημα αποφάσισε να ασχοληθεί παράλληλα με την μαγειρική, με την τέχνη της φωτογραφίας ως food stylist και food photographer και είναι ιδιοκτήτης της σελίδας 1000 Words Photo Studio.

Σήμερα εργάζεται ως Executive Chef a la carte στα 12 επισιτιστικά τμήματα του ξενοδοχείου Mitsis Alila Exclusive Resort & Spa και είναι επίσης καθηγητής μαγειρικής τέχνης στην ΑΝΚΟ Ρόδου.

Top