← ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΙ

Δημήτριος Κουλλιάς

EXECUTIVE CHEF

Ο Δημήτρης Κουλλιάς εργάζεται από 14  χρονών σε κουζίνες μεζεδοπωλείων, ταβέρνες, ψαροταβέρνες και εστιατόρια. Στα 17 του ξεκίνησε την επαγγελματική του πορεία σε μεγάλες κουζίνες ξενοδοχείων και στα 22 του χρόνια, άρχισε να διοικεί κουζίνες των καλύτερων ξενοδοχείων της Κω.

 
Ο Δημήτρης Κουλλιάς έχει φοιτήσει στη Σχολή Τουριστικών Επαγγελμάτων Ρόδου, στα τμήματα Μαγειρικής και Ζαχαροπλαστικής Τέχνης.  Έχει παρακολουθήσει σεμινάρια HACCP καθώς και σεμινάρια τεχνολογιών τροφίμων & γευσιγνωσίας νέων προϊόντων. Παράλληλα έχει ταξιδέψει στην Ευρώπη αναζητώντας συνεχώς  νέες τάσεις, ιδέες, νοοτροπίες και τεχνικές.
 
Το 1999, μόλις στα 22 του, και για τρία χρόνια εργάστηκε ως Chef  στο  ξενοδοχείο  Kos Palace, το 2002 και  2003 σαν executive chef στο πολυβραβευμένο για την εποχή του  Platanista Hotel, και από το 2004 έως και σήμερα  εργάζεται ως executive chef στο Horizon Beach Resort στην Κω, ένα από τα πολυβραβευμένα μεγάλα ξενοδοχεία στην Ελλάδα.
 
Παράλληλα διδάσκει στα τμήματα της Μαγειρικής Τέχνης στην ΑΝΚΟ Κω.
Top