← ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΙ

Βασίλης Ζιγροτάκης

EXECUTIVE CHEF

Ο Βασίλης Ζιγροτάκης σπούδασε Μαγειρική Τέχνη στην Σχολή Τουριστικών Επαγγελμάτων Ρόδου (Σ.Τ.Ε.Ρ.). Έχει συμμετάσχει σε μεγάλες εκδηλώσεις που έχουν κάνει εταιρείες όπως η Kofler Company και η Hilton στην Ρόδο και έχει συμμετάσχει στην δημιουργία του βιβλίου Noble που περιέχει μοριακή κουζίνα του Executive Chef Γεώργιου Τρουμούχη.

Έχει παρακολουθήσει σεμινάρια πάνω στην γαστρονομία όπως Hygiene & Food Safety-HACCP, Great Food-Safe Food training, Savvy Service Training, Fire protection training και τέλος το Passport to Success, all levels. Πρακτική έκανε στα ξενοδοχεία Oceanis Beach Hotel στην Ρόδο αλλά και στο Rhodos Princess.

Στην θητεία του στον ελληνικό στρατό ήταν επίσης μάγειρας και πέρασε εκπαίδευση μάγειρα στο Γύθειο. Στην συνέχεια εργάστηκε στο ξενοδοχέιο Hilton της Ρόδου ως Commis de Cuisine αλλά και Junior Chef de Partie. Έχει δουλέψει επίσης στο Renaissance Penta Vienna Hotel στην Αυστρία σε θέσεις όπως Commis de Cuisine, Demi Chef de Partie και Junior Chef de Partie. Ήταν επιπλέον Guest Chef στο Mooi Bar & Restaurant σε ένα 10ήμερο μοριακής κουζίνας αλλά και Chef για αρκετούς μήνες. Έχει δουλέψει ως Chef και στο Scarabee lounge café-bar-restaurant στην Ρόδο για τρεις χειμερινές σεζόν.

Τα τελευταία χρόνια τον βρήκαν ως Chef de Partie στο Elysium Resort & Spa και σήμερα εργάζεται ως Executive Chef στο ξενοδοχείο 5 αστέρων, La Marquise - Luxury Resort Complex στην Ρόδο.

Τέλος είναι καθηγητής στα ταχύρυθμα τμήματα Μαγειρικής Τέχνης της ΑΝΚΟ Ρόδου.

Top