← ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΙ

Αντώνης Μανιάς

EXECUTIVE CHEF

Ο Αντώνης Μανιάς είναι απόφοιτος της Le Monde στην Μαγειρική Τέχνη. Επίσης εκπαιδεύτηκε ως μάγειρας στον στρατό στο Γύθειο και ασχολείται εδώ και αρκετά χρόνια με την εξέλιξη της γαστρονομίας έχοντας και συνεργασία με το εκπαιδευτικό και ερευνητικό στούντιο για τη γαστρονομία και το bar GIAFKA (ΓΙΑΦΚΑ).

Ξεκίνησε την καριέρα του ως Chef κάνοντας την πρακτική του στο Hotel Sunshine στην Ρόδο. Έπειτα, πήγε στην Αυστρία και εργάστηκε για 2 χρόνια στο Renaissance Penta Vienna Hotel στις θέσεις Commis de Cuisine και Demi Chef de Partie. Το 2007 πήγε στο Hilton της Ρόδου ως Demi Chef de Partie.

Στη συνέχεια, για 3 σεζόν εργάστηκε στο Elysium Resort & Spa και πιο συγκεκριμένα στο gourmet εστιατόριο Noble ως Chef de Partie ενώ το 2011 & 2012 ως Chef de Partie όλης της μονάδας. Για ένα χειμώνα εργάστηκε στο Scarabee Lounge Café-Bar Restaurant στη Ρόδο ως Chef de Cuisine. Τις σεζόν 2013 & 2014 εργάστηκε ώς Sous Chef στο ξενοδοχείο Elysium Resort & Spa και πιο συγκεκριμένα στο gourmet εστιατόριο Noble.

Σήμερα εργάζεται ως Executive Chef στο ξενοδοχείο 5 αστέρων Esperos Village Inclusive Resort και είναι καθηγητής Μαγειρικής Τέχνης στην ΑΝΚΟ Ρόδου στα Ταχύρυθμα τμήματα.

Top