ΔΗΛΩΣΕ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ

Η τέχνη του Σερβιρίσματος είναι ένα ειδικά διαμορφωμένο πρόγραμμα για να καλύψει όλες τις πρακτικές & θεωρητικές γνώσεις που πρέπει να κατέχει ο επαγγελματίας Σερβιτόρος στο σημερινό ανταγωνιστικό περιβάλλον.

Σε ποιους απευθύνεται

Το πρόγραμμα απευθύνεται σε επιχειρηματίες του χώρου, σε σερβιτόρους που θέλουν να αναβαθμίσουν τις γνώσεις τους και να αποκτήσουν νέες δεξιότητες προκειμένου να μπορέσουν να εργαστούν αποτελεσματικά στον χώρο αυτό.

Το πρόγραμμα πραγματοποιείται σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο gourmet Εστιατορίου & Bar στις εγκαταστάσεις της ΑΝΚΟ.
 
Θα μάθεις τα πάντα για:
Την επιχείρηση μαζικής εστίασης και το Bar
Τον εξοπλισμό, τα σκεύη, κανόνες υγιεινής
Τρόποι Σερβιρίσματος από Καφετέρια μέχρι Gourmet Εστιατόριο
Σερβίρισμα Κρασιού – Οινοχοΐα
Εξυπηρέτηση πελατών – Αντιμετώπιση παραπόνων
 

Συνοπτικό πρόγραμμα 

  • Η επιχείρηση μαζικής εστίασης και το μπαρ
  • Οργάνωση – εξοπλισμός – στελέχωση εστιατορίου/μπαρ
  • Ο πελάτης
  • Ο σερβιτόρος
  • Οι πωλήσεις στο μπαρ, στο εστιατόριο & τα ειδικά γεύματα
  • Τρόποι σερβιρίσματος και περιβάλλον
  • Τα γεύματα
  • Εξυπηρέτηση πελατών
  • Πριν την άφιξη των πελατών
  • Η έναρξη του σερβιρίσματος
  • Τεχνικές σερβιρίσματος του φαγητού
  • Τεχνικές σερβιρίσματος των ποτών
  • Αρχές Οινοχοΐας
  • Διαμόρφωση της ευταξίας του χώρου εργασίας
  • Χειρισμός σερβιρίσματος με σύστημα Η/Υ
Top