ΔΗΛΩΣΕ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ

Ο chef Δημήτρης Κουλλιάς, μας βάζει στη φιλοσοφία των Snacks και των Burgers και μας διδάσκει βήμα προς βήμα βασικούς κανόνες, styling και μυστικά του ¨Γρήγορου Φαγητού¨.


Μέσα από ένα σεμινάριο, με εύκολες και πρωτότυπες τεχνικές και παράλληλα με συνδυασμό διαφορετικών υλικών, είδαμε το πώς μπορούμε να φτιάξουμε Snacks και Burgers.
 
Παρουσιάζονται:
Chicken Caesar Avocado Burger
Fish & Chips με σάλτσα κάπαρη και πράσινη φάβα
Cranberry Relish
Σάντουιτς με μπιφτέκι σολομού, αρωματικά και πράσινη σαλάτα
Kebab με σάλτσα γιαούρτι δυόσμο
Original Burger
Top