ΔΗΛΩΣΕ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ

Σεμινάριο ¨Ψαρομεζέδες¨ με τον chef Δημήτρη Κουλλιά. Ο chef Δημήτρης Κουλλιάς μας ταξίδεύει στις γεύσεις της θάλασσας με τον μοναδικό τρόπο που εκείνος ξέρει.



Παρουσιάζονται:
Κουτσομούρες μαρινάτες με φίλους 
Ταραμοσαλάτες με παντζάρι και μελάνι σουπιάς 
Χωριάτικη σε χταποδοσαλάτα με αβοκάντο και ζεστό κατσικίσιο τυρί 
Το καλαμάρι στη σχάρα με γαρίδες σάλτσα κρασιού με γλυκάνισο και πουρέ σελινόριζα
Χταπόδι σε σπασμένη πατάτα με πάστα από πιπεριά Φλωρίνης με θρούμπι 
Top