Το πιο σύγχρονο σεμινάριο στο νησί μας αποκλειστικά από την ΑΝΚΟ Ρόδου και τον Τεχνολόγο Τροφίμων και R&D Chef, Κονταράτο Δημήτρη. Το σεμινάριο απευθύνεται και για επαγγελματίες του χώρου αλλά και για μαθητές.

 
Παρουσιάζονται:
Ανάλυση υλικών και παρασκευές υφών
Τεχνική, χρήση, υλικά, μέσα, και θερμοκρασίες για παρασκευές Sous vide
Παρουσίαση τεχνικών σε πιάτο και συνδυασμός αυτών
Γρήγορες και εντυπωσιακές τεχνικές μαγειρικής (εκχύλιση, διάχυση, στιγμιαίες πίκλες, όσμωση)
Πολλαπλή χρήση υλικών στην σύγχρονη κουζίνα
Ξηρός πάγος. Χαρακτηριστικά, χρησιμότητα και παρουσίαση παρασκευών Θα πραγματοποιηθούν εφαρμογές και σε γλυκά! 
Top