Θεματική σεμιναρίου : ‘Κρέμες Γάλακτος & προϊόντα με προσθήκη φυτικών λιπαρών / Από την θεωρία στην εφαρμογή’

 
Νέες εμπειρίες και συνταγές από τον executive chef Τσατσακη Βασίλειο παρουσιάσθηκαν την Τρίτη 5/12 στους σπουδαστές του ΙΕΚ Μαγειρικής Β έτους.
 
Ο chef της FrieslandCampina Hellas παρουσίασε  πρωτότυπες συνταγές του ίδιου  με τη χρήση αποκλειστικά επαγγελματικών προϊόντων της εταιρείας, όπως κρέμες γάλακτος και γάλατα, καλύπτοντας κάθε ανάγκη και τάση στη μαγειρική.    

Το αποτέλεσμα ήταν ιδιαίτερα γευστικό αλλά και πρωτότυπο.

Ευχαριστούμε θερμά την εταιρεία FrieslandCampina Hellas και Debic  για τη πρωτοβουλία και την χορηγία των προϊόντων καθώς και τον chef Τσατσακη Βασιλη για την πολύ ωραία παρουσίαση.

 
Top