ΔΗΛΩΣΕ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ

Το σεμινάριο ¨Παραδοσιακή Κωακή Κουζίνα¨ έχει στόχο να διδάξει την παραδοσιακή μαγειρική και ζαχαροπλαστική της Κω


Ο chef Μιαούδης Γιώργος, διδάσκει τα μυστικά της Κωακής κουζίνας, τις τεχνικές που χρησιμοποιούνταν και τον συνδυασμό γεύσεων που μέχρι σήμερα είναι στις καθημερινές προτιμήσεις μικρών και μεγάλων, Κώων, Δωδεκανησίων και Τουριστών.

Παρουσιάζονται:
Πασά Μακαρούνα
Πλιγούρι με χοιρινό
Ραπανίδες ξεροχύμιση
Κατιμέρια - ξεροκατίμερα
Μαγειριά
 
*Για να μαθαίνουν οι νεότεροι και να θυμούνται οι παλαιότεροι
Top