ΔΗΛΩΣΕ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ

Ο Ειδικός Εστιατορικής Τέχνης είναι ο απαραίτητος εξειδικευμένος επαγγελματίας που έχει τις γνώσεις και την ικανότητα να οργανώσει το Εστιατόριο ή το Μπαρ σε όλα τα στάδια του από την ίδρυσή του έως την λειτουργία του και την παροχή υπηρεσιών στους πελάτες.

Σε ποιους απευθύνεται

 
Το πρόγραμμα απευθύνεται σε ιδιοκτήτες εστιατορίων και μπαρ, σε μάνατζερ, maitre, σερβιτότους κτλ.
 

Συνοπτικό πρόγραμμα 

  • Η επιλογή του είδους εστιατορίου ή μπαρ
  • Η Γεωγραφία του Εστιατορίου – Επιλογή του Τόπου εγκατάστασης
  • Έρευνα αγοράς, εντοπισμός αναγκών
  • Η ίδρυση του εστιατορίου βάσει των αναγκών της αγοράς
  • Στήσιμο κουζίνας εστιατορίου, Λειτουργικός σχεδιασμός, τήρηση κανόνων Haccp
  • Στήσιμο σάλας εστιατορίου
  • Επιλογή εξοπλισμού, σκευών μηχανημάτων, Διαρρύθμιση και διακόσμηση
  • Επιλογή και διαμόρφωση Menu
  • Οργάνωση, κατανομή καθηκόντων προσωπικού
  • Λειτουργικός σχεδιασμός, μέτρηση αποτελεσμάτων
  • Σερβίρισμα σύμφωνα με τους κανόνες της τραπεζοκομίας και το είδος του Εστιατορίου /μπαρ
  • Εξυπηρέτηση των πελατών
  • Διαχείριση και Καταγραφή παραπόνων με σκοπό την Βελτίωση και τον Επανασχεδιασμό
  • Λήψη παραγγελίας, σε διάφορες γλώσσες και από διάφορους τύπους πελατών
  • Επεξηγήσεις και διευκρινίσεις σχετικά με το menu
  • Πρόταση μενού σε αναποφάσιστους, συνδυάζοντας και γνώσεις Οινολογίας
Top