Σε ποιους απευθύνεται
Το πρόγραμμα απευθύνεται σε ιδιοκτήτες εστιατορίων και μπαρ, σε μάνατζερ, maitre, σερβιτότους κτλ.
Συνοπτικό πρόγραμμα
- Η επιλογή του είδους εστιατορίου ή μπαρ
- Η Γεωγραφία του Εστιατορίου – Επιλογή του Τόπου εγκατάστασης
- Έρευνα αγοράς, εντοπισμός αναγκών
- Η ίδρυση του εστιατορίου βάσει των αναγκών της αγοράς
- Στήσιμο κουζίνας εστιατορίου, Λειτουργικός σχεδιασμός, τήρηση κανόνων Haccp
- Στήσιμο σάλας εστιατορίου
- Επιλογή εξοπλισμού, σκευών μηχανημάτων, Διαρρύθμιση και διακόσμηση
- Επιλογή και διαμόρφωση Menu
- Οργάνωση, κατανομή καθηκόντων προσωπικού
- Λειτουργικός σχεδιασμός, μέτρηση αποτελεσμάτων
- Σερβίρισμα σύμφωνα με τους κανόνες της τραπεζοκομίας και το είδος του Εστιατορίου /μπαρ
- Εξυπηρέτηση των πελατών
- Διαχείριση και Καταγραφή παραπόνων με σκοπό την Βελτίωση και τον Επανασχεδιασμό
- Λήψη παραγγελίας, σε διάφορες γλώσσες και από διάφορους τύπους πελατών
- Επεξηγήσεις και διευκρινίσεις σχετικά με το menu
- Πρόταση μενού σε αναποφάσιστους, συνδυάζοντας και γνώσεις Οινολογίας